Skip to content

Hiljadu cudesnih sunaca

Hiljadu cudesnih sunaca Paperback - 2009

by Hoseini, Haled

  • New
  • Paperback

Description

Laguna, 2009. paperback. New. Serbian language, latinica, 20 cm, Americka knjizevnost, Marijam je tek petnaest godina kada je salju u Kabul da se uda za nesrecnog i ogorcenog Rasida, trideset godina starijeg od nje. Gotovo dve decenije kasnije, u zemlji koja ubrzano tone u propast, tragedija pogadja petnaestogodisnju Lejlu, koja mora da napusti svoj dom i stupi u Marijamino nesrecno domacinstvo. Lejla i Marijam naci ce utehu jedna u drugoj, njihovo prijateljstvo postace veza snazna kao veza dve sestre, neraskidiva kao veza majke i kcerke. Kako vreme prolazi, u Avganistanu na vlast dolaze talibani, ulice Kabula jece od puscane paljbe i bombi, a zivot se pretvara u ocajnicku borbu protiv gladi, surovosti i straha. Istrajnost dve zene nailazi na iskusenja koja nisu mogla da naslute ni u najgorim kosmarima. A ipak, ljubav ume da coveka natera na nezamisliva dela, da mu pomogne da cudesnim junastvom prevazidje najstrasnije prepreke. Na kraju ljubav pobedjuje smrt i unistenje. Hiljadu cudesnih sunaca je nezaboravan portret jedne ranjene zemlje i istinski dirljiva prica o porodici i prijateljstvu. Istovremeno prelepa i teska, prica o jednom nemilosrdnom vremenu, nesvakidasnjem prijateljstvu i neunistivoj ljubavi.
New
$23.72
$53.12 Shipping to USA
Standard delivery: 10 to 30 days
More Shipping Options
Ships from Knjizara (Serbia)

Details

About Knjizara Serbia

Biblio member since 2010
Seller rating: This seller has earned a 5 of 5 Stars rating from Biblio customers.

We are first (since 1997.) and biggest online bookshop in Serbia. Our database is consisting of 35.000 new books and 70.000 used, antiquarian and out-of-print Serbian and ex-Yugoslavian books.

Terms of Sale: 30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Browse books from Knjizara